15 Desember 1999 - 12:16
Redaksjonen
Tittel
Dato
-
15. desember 1999
-
13 Desember 1999 - 21:46
I godt lag med høstgryte
Kylling er utgangspunkt for velsmakende gryteretter nå på høstparten. Og det enten vi ønsker en hjemlig norsk gryterett eller fristes til å sette til en internasjonal snert og ende opp med Coq au vin, Kylling Marengo eller Stroganoff. Oppskrifter og drikk13. desember 1999 -
13 Desember 1999 - 16:50
Overskriften til artikkelen
Ingressen til atrikkelen kommer her. Ingressen til atrikkelen kommer her. Ingressen til atrikkelen kommer her. Ingressen til atrikkelen kommer her. Ingressen til atrikkelen kommer her. Ingressen til atrikkelen kommer her.13. desember 1999 -
12 Desember 1999 - 20:25
Festen
Det er nok av gode champagner å velge blant til de forestående festligheter og markeringer av tusenårsskiftet. Dette er fasiten etter at Apéritifs panel har testet i alt 37 champagner. Hvorav 10 er meget gode eller gode kjøp.12. desember 1999 -
12 Desember 1999 - 10:40
Festen kan starte
Det er nok av gode champagner å velge blant til de forestående festligheter og markeringer av tusenårsskiftet. Dette er fasiten etter at Apéritifs panel har testet i alt 37 champagner. Hvorav 10 er meget gode eller gode kjøp.12. desember 1999 -
11 Desember 1999 - 09:00
Hummer og champagne
En mer dekadent avslutning på året enn hummer og champagne finnes knapt. Og med 100 år gammel dessertvin og avec på toppen av det hele. Men det viktigste av alt er at det er sinnsykt godt, lettvint og effektivt. Og kostbart. Det hjelper imidlertid å være11. desember 1999 -
10 Desember 1999 - 22:23
Julemat fra havet
Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Om du vil lage noe selv til julebordet, så ta utgangspunkt i en ørretfilet eller en laksefilet og prøv en av disse rettene. Selvfølgelig servert med drikkefølge til.10. desember 1999 -
07 Desember 1999 - 14:21
Velkommen til Apéritifs lukkede område for HORECA
Det lukkede området, bare for deg som arbeider i hotell- og restaurantbransjen, er under oppbygging. Her vil du snart finne en rekke av dine leverandører presentert med sine produkter; mat og drikke, både av det sterke og milde slaget, som både er beregne07. desember 1999 -
07 Desember 1999 - 12:17
Hva er Slow Food Norge?
Velkommen til Slow Food Norges avdeling her på Aperitifs hjemmesider, en nystiftet avdeling av Slow Food Internationale, en bevegelse for deg som nyter bordets gleder.07. desember 1999 -
06 Desember 1999 - 17:11
Cigarer
06. desember 1999 -
06 Desember 1999 - 16:16
Vin og vinprodusenter
06. desember 1999 -
04 Desember 1999 - 01:36
Cognac grand cru
På Château Montifaud lages cognac av det som er blant Cognacs mest etterspurte druer. Michel Vallet tar vare på familiens tradisjoner slik fire generasjoner før ham har gjort.04. desember 1999 -
02 Desember 1999 - 17:24
Restauranter
02. desember 1999 -
02 Desember 1999 - 14:48
ingle ells - ingle ells
Slik lød en gang annonseteksten med payoff?et "the holidays aren?t the same without" for et av de store whiskymerkene. Alle gjettet seg selvsagt til at det var J&B det var snakk om. Her er hemmeligheten bak bokstavene.02. desember 1999 -
02 Desember 1999 - 13:14
Brennevin
02. desember 1999 -
02 Desember 1999 - 12:09
Apéritifs gode lenker
02. desember 1999 -
01 Desember 1999 - 23:41
Julevinen
Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?01. desember 1999 -
01 Desember 1999 - 23:25
Julevinen
Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?01. desember 1999 -
01. desember 1999
-
30 November 1999 - 16:22
Årsmøtepapirer 2002
Under finnes alle dokumenter som ble lagt frem på VBFs årsmøte 3. juni 200230. november 1999 -
27 November 1999 - 09:11
Tro på Credo
Trond Viggo Pettersen fra restaurant Credo i Trondheim gikk til topps i konkurransen Vingastro 1999 den 31. oktober. 21-åringens fire retters meny var i følge juryen den beste matchen til de på forhånd oppsatte vinene. Her får du de flotte oppskriftene og27. november 1999 -
27 November 1999 - 08:32
Steinbit, breiflabb og kveite
Noen av dem er blitt omtalt som havets ufisker. I virkeligheten er de blant de ypperste delikatesser innen sjømat. Steinbit, breiflabb og kveite er alle velsmakende fisker som kan bli til de til de flotteste festretter. Les mer om dem, få oppskrifter og f27. november 1999 -
25 November 1999 - 21:57
Ingen over
Apéritif har testet hele 30 forskjellige akevitter og fant få dødpunkter. Og ikke minst noen akevitter som til fulle demonstrerer at dette er noe nordmenn har grepet på. Gilde Non Plus Ultra har ingen over seg.25. november 1999 -
19 November 1999 - 18:51
Bak fargerikt brød
Ost i kombinasjon med høstens fristende grønnsaker gir mulighet for store smaksopplevelser som fennikelbrød, grønt ostebrød og løkboller. Her frister vi også med oppskriften på potetkaker med basilikum og andre vegetare godbiter.19. november 1999 -
19 November 1999 - 18:08
Bytt ut peanøttene med østers
Å slurpe østers er en utmerket sport også for deg som helst drikker øl. Men er irenes svarte øl, Guinness, det riktige valget til delikatessen? Derfor tester vi tre meget gode duggfriske øltyper til helt ferske kvalitetsøsters Til trøst for andre som drik19. november 1999