Bakt kål med fetaost og oliven eller dadler
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader. Skyll og rens rosenkålen. Spisskålen deles i fire båter.
- Legg kål i en langpanne. Skjær hvitløken i to på tvers av feddene.
- Gni kålen med hvitløken før hvitløken også legges i langpannen.
- Drypp på litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
- Bak kålen i 20-30 minutter. Kjenn med en spiss kniv om den er ferdig.
- Skrell løken og hakk fint.
- Hakk løpstikken (eller persillen) grovt.
- Ta ut steinene og hakk dadlene eller olivenene grovt.
- Skjær fetaosten i terninger.
- Bland alle ingrediensene til dressingen i en bolle.
- Fordel fetaostblandingen over.
Vi byr på mange andre kjøttfrie retter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.80 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 325.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG