Dagens rett

Burritos med kyllingkjøttdeig

Brennende hett og med masse smak - ikke rart dagens rett er en stor suksess på et hvert bord.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Burritos med kyllingkjøttdeig

Antall porsjoner

2 - 3

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
½ hakket løk
1 pose tacokrydder
1 dl vann
1 glass tacosaus
1 liten boks maiskorn
1 hakket paprika
1 dl revet ost
1 pakke tortillas
 

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 175 grader og varm tortillaene som anvist på pakken.

Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter.

Ha i mais og paprika. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen.

Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 grader til osten har smeltet.

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, hjemmelaget guacamole   og limebåter.

Sendt inn av

Foto: Helge Eek

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Guacamole - Mexicansk Avocado dip

Fremgangsmåte

Del avokadoen i to, og fjern kjernen. Skrap ut kjøttet, og mos det med en gaffel. Rør straks inn sitron- eller Limesaften, for å hindre at avokadokjøttet mørkner. Tilsett øvrige ingredienser. Settes tildekket og kaldt til servering.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen