Dagens rett

Carpaccio av laks

Kjøp inn en laksefilét eller to og gjør en ny oppdagelse på bruk av laks. Dette er virkelig snadder av ypperste kvalitet, og med litt av den tilpassede sausen og en dråpe vin i glasset, kan du ta helgen i mot med åpne armer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Carpaccio av laks

Fremgangsmåte

Legg laksefiléten i fryser slik at den blir fast, men ikke hardfrossen. Skjær den i syltynne skiver med skarp kniv. Anrett skivene på 4 serveringstallerkener og dryss salt og pepper over.

Bland sammen olivenolje og limesaft og drypp over fisken. La fisken hvile i kjøleskap ca 20 minutter. Pynt med dill og kjørvel og server.

Sausen:
Bland sammen ingrediensene og smak den til med salt og pepper. Carpaccio er en spansk smårett som gjerne brukes ved siden av et glass øl eller vin. Kan også brukes som forrett.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen