DAGENS RETT: Reinsdyr a la crispy duck

Dagens rett Reinsdyr a la crispy duck

(Stian Broch)

Leter du etter et enkelt og imponerende festmåltid denne påsken?

Letingen er over, for denne retten kan gjøres ferdig på 15 minutter, smaker helt nydelig og rullingen av sin egen pannekake er både sosialt og moro.

Her snakker vi festmåltid på 1-2-3. Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får en av våre aller beste råvarer, rein fra Finnmarksvidda, virkelig skinne sammen med fruktig hoisinsaus, frisk agurk og vårløk. Enkel i utførelse og rik på smak - perfekt for sosiale sammenkomster denne påsken. 

Se våre andre oppskrifter på crispy duck

Skaff deg dagens rett som e-post

Reinsdyr a la crispy duck

Fremgangsmåte

Varm olje i en stekepanne og stek reinsdyrskav til gyllen. Tilsett 4 ss hoisinsaus, la det surre videre på svak varme i 8-10 minutter.

Skjær vårløk i strimler og agurk i tynne staver.

Vil du lage hjemmelagede kinesiske pannekaker finner du oppskriften her

Ønsker du litt sprø pannekaker kan du varme de i litt sesamolje i en panne rett før servering.

Smør pannekakene med hoisinsaus og topp med kjøtt, vårløk og agurk.

Rull sammen og server.

Her finner du mange deillge retter med reinsdyr 

Sendt inn av

Foto: Stian Broch

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen