Unik drinkmiddag i Oslo 10. mars

Du både lærer å lage cocktails og å nyte dem til en 4-retters meny

Bli med på denne eksklusive helaftenen hvor du lærer bartenderens beste hemmeligheter og ikke minst nyter spennende drinker til alle menyens retter. NB Få plasser.

For den matinteresserte er det en velkjent sak at det å sette den rette drikken til måltidet hever den gastronomiske opplevelsen. Ved å erstatte vin med cocktails, oppnår en enda større mulighet til å skape optimale kombinasjoner.

Når kjøkkenet og baren leker sammen, blir resultatet garantert noe du ikke har smakt før. 

Det er kjøkkensjefen ved Louise Restaurant og Bar i samarbeid med profesjonelle bartendere som har skreddersydd en 4-retters middag med hele 6 eksklusive cocktails/drinker, slik at alle smaker er i perfekt harmoni.

Se menyen og drinkene du vil smake her

Morten Hofseth-Olsen, spirits manager ved Palmer, guider deg gjennom kvelden og forklarer hvorfor de utvalgte drinkene er ideelle sammen med de ulike rettene du får servert.

Du blir en av kun 25 gjester som får denne eksklusive opplevelsen. Baren er plassert i lokalet der måltidet inntas, slik at du hele tiden vil kunne følge med på hvordan de ulike drinkene lages. Du vil få en nøye innføring i alle drinkene, slik at du kan imponere dine gjester ved å gjenskape drinkene helt på egenhånd.

Forsiden akkurat nå

Til toppen