Dagens rett

Gratinert torsk med tomatsalsa

Fisk et par dager i uka er bare sunt og godt. Denne onsdagen er det torsk som skal glede både syn og gane. Sistnevnte skal også få stifte bekjentskap med en flott fiskevin. En spennende vin fra Beaujolais som tilhører Burgund i Frankrike.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gratinert torsk med tomatsalsa

Fremgangsmåte

Bland sammen ost, estragon og olje. Smak til med salt og pepper og legg på toppen av torsken.

Ha fiskestykkene på et smurt brett og gratiner i ovnen ved 200 grader til toppen blir gyllen. Fiskestykkene er da ferdig stekt.

Tomatsalsa:
Tomatene skoldes og innmaten fjernes. Hakkes så grovt og blandes med resten av ingrediensene.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen