Dagens rett

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Karbonader må ikke nødvendigvis være et kjøttprodukt. Versjonen du får servert her er grønn så det holder, med mange deilige ingredienser. Hva sier barna, mon tro? Vi anbefaler både italiensk og fransk i glasset til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene.
 
Lag karbonader av deigen og stek dem i en middels varm panne til de blir brune og gjennomstekt.
 
Serveres med hamburgerbrød, ost og frisk salat eller med ovnstekte grønnsaker.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen