Kjetils beste ørret i ovn

Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 grader. Smør en ildfast form og legg grønnsakbitene i formen. Salt og pepper drysses over.
Del ørretfileten i serveringsbiter og legg dem over grønnsakene. Dryss salt, pepper og revet skall av en appelsin over. Bland sammen fløte, appelsinsaft og fiskekraft, og hell over.
Dekk formen med folie og stek den i stekeovn på 200 grader i ca 15 minutter. Dryss persille over og server i formen.
Tips: 1 purre kan byttes med 4-6 vårløk. 4-6 stilker stangselleri kan byttes med ½ fennikel i skiver. 1 appelsin kan byttes med sitron. Presset appelsinsaft kan byttes med ½ dl hvitvin.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.750 Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG