Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Februar 2009 - 01:00

    Bruschetta med kylling

    Kylling er en favoritt for mange, og du kan lage de herligste retter av det sunne hvite kjøttet slik som denne italienske oppskriften.
    12. februar 2009
  • 11 Februar 2009 - 01:00

    Pasta med skinke og pesto

    Raske, lettlagde retter er deilige på travle dager, og når de er så velsmakende som denne oppskriften er de vel verdt å prøve.
    11. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 01:00

    Laksepanne med vårløk

    Fristende fiskeretter kan være både enkle og raske å lage, slik som dagens deilige oppskrift med laks.
    10. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    09. februar 2009
  • 08 Februar 2009 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    08. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 11:10

    Stjerner og fingerbøl

    En ekstra minestrone blir ikke den samme uten de små dekorative pastaene.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 09:26

    Fra skruer til prestekvelere

    Den mest fantasifulle pastaen finner vi utvilsomt blant de korte typene.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:00

    Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler

    En rykende varm suppe er deilig på kalde vinterdager, og her får du en spennende ny oppskrift.
    05. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 11:08

    Pastaplater

    Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over.
    04. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 01:00

    Kyllingburger med tropisk salat

    Når vinterens kalde, mørke kvelder senker seg, er det herlig med en lettlaget rett med smak av sommer og varme.
    04. februar 2009
  • 02 Februar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete - men like fullt smakfulle - middager, er perfekte i en travel hverdag. Prøv bare denne retten selv.
    02. februar 2009
  • 01 Februar 2009 - 12:34

    Gulrot - Sprø søt og god

    Gulrot rett fra åkeren med alle vitaminene i behold selv midt på vinteren er en realitet takket være en genial oppfinnelse fra bonde Håkon Stensvold i Vestfold.
    01. februar 2009
  • 31 Januar 2009 - 01:00

    Torsk med tapenade og sprø skinke

    Lag en herlig rett av den deilige torsken denne helgen, og lær hvordan du selv kan lage tapenade hjemme.
    31. januar 2009
  • 29 Januar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med wokgrønnsaker

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse.
    29. januar 2009
  • 27 Januar 2009 - 01:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag går startskuddet for verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or. Da passer det også å lage en festmiddag, med de samme råvarene som i Lyon.
    27. januar 2009
  • 25 Januar 2009 - 01:00

    Appelsinfylt kylling

    Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen, og denne appelsinfylte kyllingen er således intet unntak.
    25. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 12:14

    Har det på tungen

    Denne vendingen får dobbel, eller bokstavelig betydning i jakten på et felles nordisk matspråk. I den grad det lar seg gjøre å finne dette språket, er det fornuftig å nyttiggjøre seg retoriske grep.
    23. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 17:23

    Spiselig tenketank

    Nordic Food Lab er et nytt nordisk samarbeid som skal forske på skandinavisk mat. Stjernekokken René Redzepi fra Restaurant Noma står i spissen for dette ambisiøse prosjektet som skal gjenoppdage det nordiske kjøkkenet.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 01:00

    Het feta

    Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
    21. januar 2009
  • 17 Januar 2009 - 01:00

    Ovnsbakt kveite med risotto

    Denne smakfulle oppskriften på kritthvit kveite gjør lørdagsmiddagen helt spesiell.
    17. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 01:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt også.
    16. januar 2009
  • 13 Januar 2009 - 16:05

    God smak på sparebluss

    Potetsuppe med julepølse til halv pris høres kanskje trist ut men du skal se at det blir en riktig så velkommen og smakfull start på det nye året.
    13. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 13:40

    Arbeidende vann gir sprø salat

    Sju sorter salatfrø og 4000 liter vann om dagen er ingrediensene i den hydroponiske suksessen til Linlek Haskarn i kystbyen Hua Hin i Thailand.
    08. januar 2009
  • 30 Desember 2008 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2008
  • 27 Desember 2008 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2008