Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 November 2008 - 01:00

    James Bonds festmeny

    Det er premieredagen for den nye filmen om tidenes mest kjente agent, og her får du en meny helt etter hans smak.
    07. november 2008
  • 05 November 2008 - 01:00

    Helt rått

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    05. november 2008
  • 03 November 2008 - 01:01

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    03. november 2008
  • 01 November 2008 - 01:00

    Tradisjonell rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    01. november 2008
  • 31 Oktober 2008 - 01:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 01:00

    Svinefilet i chorizosalsa

    En saftig svinefilet med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
    30. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 14:00

    Madrids redningsmann

    Sergi Arola har løftet Madrid-kjøkkenet ut av sine kasseroller og inn i verdenseliten. Men den allestedsnærværende kokken har ikke tenkt å hvile på laurbærene.
    24. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 13:15

    Delikat stygging

    Landbasert oppdrett av dypvannsfisken flekksteinbit høres ut som en motsetning, men Tomma Marinfisk har klart å knekke koden som skal gjøre den til den nye gourmetfisken.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 01:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 01:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 10 Oktober 2008 - 01:00

    Andebryst med stekte poteter

    Ta for deg av de deilige norske råvarene, og lag en skikkelig festrett denne fredagen. Det er enklere enn du tror.
    10. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 19:05

    God smak fra høyfjellet

    Røros er kommet lengst av landets regioner i å profilere den lokalproduserte maten. Og oppslutningen er upåklagelig.
    07. oktober 2008
  • 04 Oktober 2008 - 01:00

    Lag denne deilige fiskesuppa

    En herlig fiskesuppe med et internasjonalt preg står på menyen i dag, så hvorfor ikke invitere venner på en uforglemmelig middag?
    04. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 01:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    02. oktober 2008
  • 30 September 2008 - 17:20

    Lammeretter fra det fjerne østen

    Lammekjøtt spises omtrent i hele verden og det er vel spesielt retter fra middelhavsområdene og India som har til nå har fristet de fleste. Her kommer imidlertid noen retter fra det fjerne østen, spennende og velsmakende som absolutt bør prøves!
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil bli overbevist.
    30. september 2008
  • 28 September 2008 - 01:00

    Braisert lammeskank med sopp

    Det er høytid for det deilige lammekjøttet, og hva er vel bedre enn en smakfull og saftig lammeskank denne søndagen.
    28. september 2008
  • 27 September 2008 - 01:00

    Steinbit med sprø skinke

    I dag får du det beste fra sjø og land, i det vi serverer en lekker rett på steinbit og skinke.
    27. september 2008
  • 24 September 2008 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    24. september 2008
  • 22 September 2008 - 11:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 12 September 2008 - 11:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 08 September 2008 - 09:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008