Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Mars 2008 - 01:00

    Putt safranen i middagen i stedet

    Denne fyldige safrangule suppen er plaster på såret om du ikke rekker å bake lussekatter i dag.
    11. mars 2008
  • 07 Mars 2008 - 01:00

    Andebryst med plomme- og pasjonsfruktsaus

    Vi trår til med en skikkelig delikatesse på menyen i dag i det vi serverer andebryst.
    07. mars 2008
  • 06 Mars 2008 - 12:47

    En kontroversiell delikatesse

    Franskmennene har definert foie gras som en del av den franske kulturarven - og legaliserer dermed fremstillingsmåten som mer enn noen annen provoserer dyrevernere. Vi andre nyter delikatessen med lukkete øyne og ører.
    06. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 16:05

    Velsmakende hverdagsluksus

    Med frossen andelever får du et produkt som er ferskere enn ferskt. I hendige porsjoner som gjør at det ikke nødvendigvis bare er for de store anledninger. Selv Paul Bocuse har trykket det til sitt bryst.
    04. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 09:30

    Anderledes delikatesse

    Litt luksus i hverdagen skal det være plass til. Her finner du flotte oppskrifter og gode tips på and.
    03. mars 2008
  • 26 Februar 2008 - 17:31

    Jærsmaken til topps

    Tre år med gullmedalje var bare en oppvarming for Hans Voll og Jærosten. I fjor ble den kåret til årets gardsost.
    26. februar 2008
  • 20 Februar 2008 - 01:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig i vinterferien, og denne suppen gir deg varmen i kroppen etter skituren.
    20. februar 2008
  • 15 Februar 2008 - 01:00

    Fylt kyllingfilet

    Et skikkelig gourmetmåltid avslutter denne arbeidsuken. Ikke bare er den velsmakende, den er også enkel å lage!
    15. februar 2008
  • 14 Februar 2008 - 01:02

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.
    14. februar 2008
  • 11 Februar 2008 - 01:00

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    11. februar 2008
  • 10 Februar 2008 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    10. februar 2008
  • 06 Februar 2008 - 01:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir denne oppskriften sitt østeuropeiske preg, prøv den du også.
    06. februar 2008
  • 05 Februar 2008 - 01:00

    I dag kan du spise dette med god samvittighet. Her får du vite hvorfor

    Det er siste dag før faste, og i dag kan du fråtse i alle slags godsaker. Vi gir deg oppskriftene.
    05. februar 2008
  • 04 Februar 2008 - 01:00

    Pannekaker med kylling

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne oppskriften.
    04. februar 2008
  • 01 Februar 2008 - 01:00

    Helstekt svinefilet med tropisk saus

    Renskåret svinekjøtt er mager mat, men selvsagt ikke noe mindre smakfullt av den grunn.
    01. februar 2008
  • 29 Januar 2008 - 01:00

    Skrei med posjert egg og pancetta

    Nå er skreisesongen i full gang og i dag serverer vi deg et herlig måltid med dette hvite gullet i fra nord.
    29. januar 2008
  • 28 Januar 2008 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull start på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    28. januar 2008
  • 26 Januar 2008 - 01:00

    Australsk festmåltid

    Vi feirer Australias nasjonaldag med en spesialkomponert meny fra en vaskeekte aussie.
    26. januar 2008
  • 25 Januar 2008 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig, saftig biff er en ypperlig avslutning på uken. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal.
    25. januar 2008
  • 23 Januar 2008 - 01:00

    Kyllingfilet på grønnsakseng

    Alle elsker kylling, og midt i uken er det deilig å kunne lage en rett som passer seg selv.
    23. januar 2008
  • 30 Desember 2007 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2007
  • 27 Desember 2007 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2007
  • 26 Desember 2007 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2007
  • 24 Desember 2007 - 01:00

    Juleribbe

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2007
  • 21 Desember 2007 - 15:13

    Apéritifs videokjøkken

    La mesterkokken Ole Martin Alfsen vise deg hvordan du tilbereder ribbe, lutefisk og kalkun perfekt i herlige matvideoer.
    21. desember 2007