Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Mars 2008 - 16:00

    Heller restaurant enn boliger

    Det skal bygges boligblokker i Rygge. Men Rygge Venstre vil heller ha en god fiskerestaurant.
    27. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 10:23

    Gouda og godvilje

    På Inderøy i Nord-Trøndelag utfordres meierimonopolet ved å lage økologisk goudaost i en gammel lastebil. Ta kontroll over mellomleddene, lyder mantraet til melkebonde Anders Vatn og hans familie.
    25. mars 2008
  • 22 Mars 2008 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag.
    22. mars 2008
  • 19 Mars 2008 - 16:00

    Halvfabrikata vinner terreng

    Halvfabrikata vinner frem i danske restaurantkjøkken. Men ikke på gourmetrestaurantene.
    19. mars 2008
  • 19 Mars 2008 - 14:00

    Tre nye danske Michelin-stjerner

    Stjernene drysset på danske restauranter da Michelin-guiden ble lansert.
    19. mars 2008
  • 18 Mars 2008 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken.
    18. mars 2008
  • 14 Mars 2008 - 16:00

    Fortsatt hummerfiske

    Utvalget i Fiskeridirektoratet som ville gjøre det ulovlig å fiske hummer har kommet frem til at hummeren ikke skal totalfredes i Norge.
    14. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 20:15

    14. april i Oslo - Rieslingfest med superstjernene

    To av de fremste vinmakerne i Tyskland, Oliver Haag og Reinhard Löwenstein, presenterer 16 rieslinger i verdensklasse for første gang på norsk jord.
    13. mars 2008
  • 12 Mars 2008 - 16:00

    Heder til Voll ysteri

    Voll ysteri er tildelt spesialitetdiplomet av KSL Matmerk.
    12. mars 2008
  • 12 Mars 2008 - 09:00

    Apéritifs store påskemeny 2008

    Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
    12. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 20:00

    Seks fikk stjerne

    Mens Bagatelle mistet en Michelin-stjerne, fikk både Haga og Oscarsgate en stjerne hver og er nye på listen.
    11. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 18:49

    Bagatelle mistet en stjerne

    Bagatelle står bare oppført med en stjerne i den siste utgaven av Michelin-guiden. Hellstrøm fikk beskjed i går kveld.
    11. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 14:00

    Sterkt burgersalg

    McDonalds er verdens største hurtigmat-kjede. Nå melder selskapet at salget steg med 11,7 prosent i februar.
    11. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 12:46

    31. mars i Oslo - Stor smaking av sjelden whisky

    Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer helt spesielle whiskyer.
    11. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 10:00

    Esperanto best i Sverige

    Esperanto og Lux Stockholm er Sveriges beste restauranter. Det mener den svenske restaurantbibelen White Guide 2008.
    11. mars 2008
  • 11 Mars 2008 - 02:00

    Putt safranen i middagen i stedet

    Denne fyldige safrangule suppen er plaster på såret om du ikke rekker å bake lussekatter i dag.
    11. mars 2008
  • 10 Mars 2008 - 23:00

    Hellstrøm på matjakt

    Eivind Hellstrøm og vinekspert Henning Værøy mener deler av norsk matkultur er i ferd med å forsvinne. Nå ønsker de to å bidra.
    10. mars 2008
  • 07 Mars 2008 - 02:00

    Andebryst med plomme- og pasjonsfruktsaus

    Vi trår til med en skikkelig delikatesse på menyen i dag i det vi serverer andebryst.
    07. mars 2008
  • 06 Mars 2008 - 14:00

    Fremtidsmat i Stavanger

    Food for the Future er en matfaglig konferanse med internasjonale toppnavn til stede. Den arrangeres i Stavanger 30. juni til 2. juli.
    06. mars 2008
  • 06 Mars 2008 - 13:47

    En kontroversiell delikatesse

    Franskmennene har definert foie gras som en del av den franske kulturarven - og legaliserer dermed fremstillingsmåten som mer enn noen annen provoserer dyrevernere. Vi andre nyter delikatessen med lukkete øyne og ører.
    06. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 19:53

    Inviterer til konferanse

    Fylkesmannen i Oslo og Akershus inviterer til konferanse om økologisk mat. Den heter Økologisk - så klart!
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 17:05

    Velsmakende hverdagsluksus

    Med frossen andelever får du et produkt som er ferskere enn ferskt. I hendige porsjoner som gjør at det ikke nødvendigvis bare er for de store anledninger. Selv Paul Bocuse har trykket det til sitt bryst.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 14:00

    FoodExpo 2008 er igang

    FoodExpo 2008 åpnet i Herning søndag.
    04. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 12:00

    Norsk laks i Polen

    Norsk laks var i sentrum da Contest for Gastronomic Schools in Southern Poland ble arrangert for tiende år på rad i Krakow.
    04. mars 2008
  • 03 Mars 2008 - 10:30

    Anderledes delikatesse

    Litt luksus i hverdagen skal det være plass til. Her finner du flotte oppskrifter og gode tips på and.
    03. mars 2008