Lammefrikasse
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt, skum av.
Tilsett salt og la kjøttet trekke ved svak varme i ca. 45 minutter. Løft ut kjøttet og ha i grønnsaksblandingen. La grønnsakene koke i 3 minutter.
Lag en jevning av vann og hvetemel og ha i litt og litt i gryten, mens du rør forsiktig om.
Ha i sitron og rømme. Smak til med salt og pepper. Anrett kjøttet på et fat og ha sausen med grønnsaker over.
Lær hvordan du koker din egen kraft her
Her finner du oppskrifter på raske gryteretter
Lekre gryteretter med okse- og kalvekjøtt
Flere oppskrifter på gryteretter med lam
Gryteretter som smaker av fugl
De lekreste internasjonale gryteretter
Oppskrifter på velsmakende fiskegryter
Oppskrifter på gryter med skalldyr
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 Poeng
Barone Ricasoli Formulae 2018
Italia
Volum: 3.000 Pris: 449,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Duchesse de Bourgogne
Belgia
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Kinn Gamleguten Lys staut
Norge
Volum: 0.750 Pris: 105,00 Basisutvalget -
80 Poeng
Aja Høstløv Amber
Norge
Volum: 0.330 Pris: 46,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Trimbach Pinot Gris Réserve 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 249,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Page 24 Bière Brune
Frankrike
Volum: 0.330 Pris: 69,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Haandbryggeriet Norwegian Wood
Norge
Volum: 0.330 Pris: 50,10 Bestillingsutvalget

