Dagens rett

Pasta med creme fraiche

17. mai er over for i år. Mange av oss ønsker sikkert noe lett og deilig i dag, og med en pakke ferdig fersk pasta er dagens rett tilberedet på nærmest et blunk. Benytt tiden du sparer på matlaging til en deilig gåtur, eller kanskje en time på sofaen?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med creme fraiche

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt.  Dryss over persille.

Serveres med frisk salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere pastaretter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen