Rask suppe med kjøttdeig
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen til den har fått fin farge.
Bland i gulrøtter, løk og biter av stilkselleri og la det steke med noen minutter.
Tilsett buljong, tomater og spisskummen. La småkoke i ca. 10 minutter.
Rør i persille og hvitløk. Smak godt til med salt og pepper.
Legg en raus skje lett crème fraîche eller lettrømme på suppen ved servering. Server gjerne flatbrød til.
Tips: Denne suppen kant fint lages uten kjøttdeig. Erstatt den med 1 dl ferdigkokte linser som du har i tilslutt.
Du kan selvsagt bruke hjemmelaget kraft i stedet for buljongterning og vann.
Slik lager du din egen grønnsakskraft
De beste oppskriftene på suppe
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Tine
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Boon Oude Geuze
Belgia
Volum: 0.380 Pris: 59,90 Basisutvalget -
87 Poeng
BrewDog Punk IPA
Skottland
Volum: 0.660 Pris: 79,90 Basisutvalg, kategori 3 -
87 Poeng
Alegria Manzanilla
Spania
Volum: 0.380 Pris: 105,00 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
La Nebuleuse et Brasserie des Franches Montagnes Saison Champêtre
Sveits
Volum: 0.380 Pris: 112,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Cruzado Garnacha 2017
Spania
Volum: 3.000 Pris: 399,00 Basisutvalget -
84 Poeng
Pietramore Montepulciano d'Abruzzo
Italia
Volum: 3.000 Pris: 471,70 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.