Dagens rett

Steinbit med pasta

Ingen helg uten en real fiskemiddag. Og steinbiten kommer så absolutt inn under denne kategorien. Men du behøver ikke nødvendigvis å benytte lang tid på tilberedningen. Med pasta som basis går dette raskt og effektivt. Deilig, frisk hvitvin må til, og i dag blir en helt ny italiensk prisbombe vi tipser deg om.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Steinbit og pasta

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett squash når pastaen er kokt. Bland sammen og hell av vannet. Varm sausen. Del fisken i små biter og legg den i sausen. La den trekke til den er kokt. Server pasta med sausen og fisken.

Tips: Når du har tid kan du lage dine egen Pastasaus:
Surr løken i olje, tilsett tomater og ev. tørket basilikum og kok sausen i 10 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og eddik. Frisk basilikum tilsettes når sausen er ferdig.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen