18 Desember 2013 - 23:59
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
18. desember 2013
-
18 Desember 2013 - 23:58
Test av ekstra tørr champagne - Andre non vintage
18. desember 2013 -
18 Desember 2013 - 23:57
Test av ekstra tørr champagne - Vintage
18. desember 2013 -
18 Desember 2013 - 23:56
Test av ekstra tørr champagne - Rosé
18. desember 2013 -
18 Desember 2013 - 14:00
Zinfandeleksperten Seghesio
Seghesio-familien har dyrket zinfandeldruer på samme sted i hele 116 år. Og det til tross for at denne druen byr på svært store utfordringer.18. desember 2013 -
18 Desember 2013 - 07:00
Kupp til juledesserten
Denne søtvinen som kommer i hendig halvflaske, er et av de aller beste kjøpene i sin klasse.18. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 15:25
Årets beste eplemoster
De aller beste eplemostene kommer fra Rogaland, Telemark og Østfold.12. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 15:23
Den beste eplekakeoppskriften
Det er Myk eplekake med smak av marsipan og sitron som gikk av med seieren i høstens oppskriftskonkurranse.12. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 15:20
Fjellmat og slikkepott til topps
Arne Brimis storverk fra Vianvang og Lise Finckenhagens kakebok ble Beste norske kokebok 2013.12. desember 2013 -
12 Desember 2013 - 07:00
Ekstra gode rødvinskjøp fra California
Californisk kan nå i stor grad konkurrere med europeisk, ikke bare på kvalitet, men også pris.12. desember 2013 -
11 Desember 2013 - 07:00
Julens beste rødvinskjøp
Her får du alt du leter etter i en rødvin: god karakter og et visst lagringspotensial for en liten penge.11. desember 2013 -
07 Desember 2013 - 14:00
De beste juleølene fra butikken
Her ser du hvilke juleøl du skal plukke med deg fra neste butikkbesøk.07. desember 2013 -
04 Desember 2013 - 15:11
Norges eneste virkelige kakedronning
Det er ingen som kan konkurrere med Lise Finckenhagen når det kommer til kaker og lekenhet.04. desember 2013 -
04 Desember 2013 - 14:30
Sats på 2010 fra Bordeaux
Er du på jakt etter solide flasker å putte i kjelleren, er 2010-årgangen fra Bordeaux gode kandidater.04. desember 2013 -
04 Desember 2013 - 13:25
Nyhetene på spesialpolet desember 2013
Når spesialpolene satser på bordeaux anno 2010, er det for at du skal legge dem i kjelleren.04. desember 2013 -
03 Desember 2013 - 12:40
Hjertelig julevin
Jeg er vanligvis skeptisk til «julete» eller dillete innpakning, men denne vinen overbeviser.03. desember 2013 -
02 Desember 2013 - 11:49
Fristende hjerneføde
Studentkokeboka gjør det fristende å være student, også når det kommer til maten.02. desember 2013 -
29 November 2013 - 11:19
Frister med Jotunheimen
Arne Brimis store kokebok viser at det skjer mye godt på Norges tak.29. november 2013 -
28 November 2013 - 18:59
Nye fristende eplekaker
Her er en åtte fristende oppskrifter på spennede eplekaker28. november 2013 -
27 November 2013 - 12:50
Portvin til jul
Denne høsten har bydd på mye god portvin til gode priser. Disse er fortsatt tilgjengelig.27. november 2013 -
26 November 2013 - 14:50
Knallkjøp fra Puglia
Det er utvilsomt druen negroamaro som gir den mest autentiske smaken av Puglia.26. november 2013 -
26 November 2013 - 11:29
Bakemesteren slår til igjen
Sverre Sætre beviser med Bakeboka at han behersker også grovere bakverk.26. november 2013 -
23 November 2013 - 20:46
Hellstrøm til hverdags
Selv etter en lang rekke kokebokutgivelser klarer Eyvind Hellstrøm å fornye seg.23. november 2013 -
22 November 2013 - 16:30
God cognac trenger tid
Far og sønn Fillioux følger ikke klokka, men smaker og memorerer, gang på gang, når de skal sette sammen en ny cognac. De tillater aldri noen snarveier. God cognac trenger nemlig tid – lang tid.22. november 2013 -
22 November 2013 - 11:05
Nordmenns favorittbordeaux
Château Laroque er blitt en institusjon på det norske markedet etter mer enn 20 års tilstedeværelse. Vinen herfra er gjerne nordmenns første møte med St. Emilion, og kvaliteten er bedre enn noensinne.22. november 2013