Cannelloni

Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Men, den passer uansett svært godt på en søndag. Og ikke minst til den portugisiske smaksbomben vi anbefaler.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Cannelloni

Fremgangsmåte

Ildfast form. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Kok pastaen i lettsaltet vann. Skrell og finhakk løken. Skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør. Sprøstek baonbiter og smuldre kjøttdeigen i baconfettet.

Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré og krydder. Spe med buljong og la blandingen småkoke ca. 15 minutter. Tilsett sammenvispet egg og rømme.

Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i smurt form. Dryss osten over og gratiner canelloniene til osten er smeltet og gyllen.

Server en frisk salat til.

Sendt inn av

Foto: Barilla

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen