Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del potetene i båter og gni dem inn med salt, pepper og olivenolje. Pakk potetene og sitronbåter i aluminiumsfolie og legg dem direkte på grillkullet i 20 minutter.
Lag tzatziki av slangeagurk, finhakket hvitløk og yoghurt. Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.
Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Bland youghurt, agurk og hvitløk.
Server kyllinglårene med tzatziki og en enkel salat av mini spinatblader, honningmelon i biter og finhakket rødløk.
Sendt inn av Prior
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
