Kyllingfilet med paprikasaus

En fabelaktig kombinasjon av urter og en søtlig, fyldig saus bringer kyllingen til nye høyder. Prøv en leskende rødvin til dagens rett!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet med paprikasaus

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to og ta ut kjernene. Legg de halve paprikaene i en bakepapirkledd langpanne og stek dem ved 220 grader til de har falt sammen og begynner å bli svarte. Avkjøl dem i plastpose.

Dra skinnet av paprikaene når de er avkjølt og kjør kjøttet til en tykk saus i en matprosessor. Varm opp sausen like før servering og smak den til med salt og pepper.

Legg frisk estragon under kyllingskinnet. Brun kyllingfiletene på varm panne med litt smør til de til de er gylne på begge sider og krydre med salt og pepper.

Legg filetene i en ildfast form og stek dem ved 180 grader i ca. 15 minutter. La filetene hvile noen minutter før de skjæres i skiver. Serveres med paprikasaus og kokt ris.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen