Dagens rett

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

Denne pestovarianten har du garantert ikke servert til kylling før - prøv bare selv.

Kyllingfilet er en fantastisk råvare som er som skapt for raske måltider.
 
Men hvorfor ikke bruke hele kyllingen og lage en rekke forskjellige retter?
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1 stk
Ertepesto
0.5 dl
litt

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.

Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.

Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Sendt inn av

Foto: Matprat/Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)Dagens rett

Forsiden akkurat nå

Til toppen