Kyllingklubber med favorittsaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene til sausen.
Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen.
La klubbene steke i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter eller ute på grillen. Her kan det lønne seg å bruke indirekte griling for at kjøttet skal bli mørest mulig.
Tips: Du kan også kjøpe ferdigstekte kyllingklubber og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp på grillen.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 Poeng
Bonterra Organic Zinfandel 2016
USA
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Suertes del Marqués 7 Fuentes 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 219,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Kühn Oestrich Lenchen Riesling Kabinett 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 239,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Bianco di Ampeleia 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 289,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Reyneke Chenin Blanc Natural Wine 2016
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 564,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Onward Wines Zinfandel Knox Vineyard 2016
USA
Volum: 0.750 Pris: 434,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Dom. Des Grottes Un Petit Coin de Paradis PetNat
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 217,40 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Bulle Nature Pétillant Rosé
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 219,00 Basisutvalget
Sabayonne-gratinerte bringebær
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 250 grader eller bruk gjerne grillelementet.
Ha eggeplommer, sukker og vin/juice i en glassbolle som du setter over en kjele med kokende vann (vannbad).
Pisk eggeblandingen luftig og kremete, og bland inn crème fraîche i sabayonnen.
Fordel bærene i ildfaste skåler og hell over sabayonnekremen. Sett skålene høyt i ovnen til kremen har fått litt farge.
Følg med dem hele tiden slik at overflaten ikke blir brent. Server straks.
Trenger du flere desserttips, har vi masser av det her
Her finner du mange oppskrifter med bringebær også i drinker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Alf Børjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP