De ekstra fargesterke gresskarene som brukes i India blir en fryd for øyet i form av denne tykke suppegryten som altså er helt vegetarisk og ganske hot.
Umeshu er en søt japansk plommesake, nesten som en likør, men sjelden sterkere enn 18 prosent. Smaken av plomme er svært intens og den egner seg best å mikses - som her med gin.
Denne drinken nytes ved å slurpe i seg en halv pasjonsfrukt, nippe til glasset og så skylle ned med champagne. Det er dette som oppleves som så sensuelt at drinken lever opp til navnet. Ifølge noen kilder - men ingen er helt sikre. At smaken pirrer smaks
Vi snakker rett og slett om maisgrøt som med noen får grep blir til den herligste middag. Her er det en saus med andelever. tomater og sopp, men det finnes et utall av andre løsninger om dette ikke frister.
Denne snart klassiske ølcocktailen består av to ingredienser som de fleste har i huset: Campari fra barskapet og pils fra kjøleskapet. Eller en IPA for mer smak.
Den eldste nedtegnelsen av denne oppskriften er nemlig fra 1862. Pasjonsfrukten og flamberingen derimot er langt mer nymotens, men er heller ikke nødvendig, for den smaker himmelsk uten.
Planter's Punch er en karibisk drink med lange tradisjoner og dermed utallige komposisjoner. Med denne er du i nærheten av originalen, men med betydelig mer smak.