En pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Vi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.
Da skal du prøve denne enkle, men svært så smaksrike og fristende oppskriften som får ekstra god smak fra sesongens nypoteter. Og svinekjøttet kommer selvsagt fra lykkelige griser.
Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene
For å unngå at hønsekjøttet havner i søpla, må du begynne å etterspørre det. Så sett i gang med å lage en stor gryte med hønsesuppe helt fra bunnen av. Det smaker helt fantastisk. Her er oppskriften.