Sommerlig fisk med rabarbra
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens, skyll og tørk fisken og gni den inn med salt.
Skjær et par skråsnitt i ryggen og stek fisken i smør og olje til den er gjennomstekt, ca. 5 minutter på hver side.
Mens fisken stekes lager du rabarbraen.
Rens og skjær den i 4 cm lange stykker.
Kok opp smør, vann og sukker i en stekepanne og legg rabarbraen i. La den koke i 2 - 3 minutter, ta ut noen biter til pynt.
Hell på fløten og kok rabarbraen videre til fløten har kokt litt inn, ca. 5 minutter.
Server fisken med rabarbraen, sitronbåter og kokte nypoteter.
Her finner du flere oppskrifter med makrell
Her finner du mange deilige salater
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Norges sjømatråd
Foto: Alf Børjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Page 24 Réserve Hildegarde Blonde
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 124,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Crabilis Vermentino 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 119,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Markus Molitor Riesling Trocken 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 164,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Reyneke Sauvignon Blanc 2018
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 249,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Gentil Hugel 2015
Frankrike
Volum: 1.500 Pris: 419,90 Bestillingsutvalget

