Steinbit i panne
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen. La den småkoke i ca 20-30 minutter og sil buljongen.
Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver. Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutt. Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.
Skjær fisken i passe serveringstykker. Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige. Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.
Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen. Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene. La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.
Her finner du flere oppskrifter på fiskegryter
Lyst på en annen rett med steinbit
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 Poeng
Brocard Saint-Bris Sauvignon 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 164,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Feudi di San Gregorio Falanghina Sannio 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Ch. du Val de Mercy Chablis 1.er Cru Côte de Jouan 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Marqués de Cáceres excellens Rosé 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 155,00 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
La Trucha Albariño 2016
Spania
Volum: 0.750 Pris: 235,00 Bestillingsutvalget

