Sursøt svinefilet på kinesisk vis

Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i 1 cm tykke strimler. Stek dem i en stekepanne.
- Skjær paprikaen i biter (2 x 2 cm), ha dem i pannen og la dem steke med det siste minuttet.
- Ha i den hjemmelagde sursøte sausen og ananasbitene og la alt koke i 1 minutt. Serveres med nykokt ris.
Tips: I en travel hverdag kan du godt benytte deg av en ferdiglaget sursøt saus.
Mange flere kinesiske retter du må prøve
Her finner du flere internasjonale retter
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
83 POENG
Sursøt saus

Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring.
Dette er den klassiske sursøte sausen fra Kina. Du kjenner den nok igjen fra klassikeren svinekjøtt med sursøt saus som du finner på alle kinarestauranter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser