Arkiv

Fant 3991 artikler om emnet Mat [fjern]

Tittel Dato

Kanskje den beste måten å servere kylling på

Coq au vin er både så franske og så klassisk som en rett kan bli. Rett og slett den perfekte søndagsmiddagen.

GUIDE: Guide Gode tips om hva du skal bruke eplene til

Klimaet her oppe i nord kan være en utfordring for noen hver, men gir oss takket være en lang vekstsesong fantastiske epler.

Kortreist kebab lager du best selv

Norsk lam og kantareller får en genial ramme i form av denne kebaben. Topp til fredagskosen.

GUIDE: Oppskrifter på fårikål Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

GUIDE: Bak noe ekstra godt av sensommerens bær og frukter

Ut å plukke, inn å bake og så inviterer du på kaffekos. Her er oppskriftene.

GUIDE: Slik tar du vare på soppen

Du kjenner deg kanskje igjen - soppkurven bugner og du vet ikke hvordan du skal ta vare på soppen du har plukket. Vi har oppskriftene.

GUIDE: Steinsopp er skogens konge

Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Og så liker den vinfølge med mye smak.

GUIDE: Matsopp Det er dette alle drømmer om akkurat nå

En skogbunn dekket med kantareller er alles våte drøm. Men sopplukking er også forbundet med risiko. Er du usikker på hvilke andre sopper som kan spises? Her finner du en oversikt over åtte sikre matsopper og hvilke du må holde deg unna.

GUIDE: Oppskrifter med agurk Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

GUIDE: Oppskrifter på syltetøy, gele og saft Slik tar du vare på sommerens bær

Nå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.

GUIDE: Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter - bare se her

Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.

GUIDE: Årets norske nypoteter er her. De må nytes nå

Nå er det som for mange er årets høydepunkt på matfronten, de norske nypotetene kommet. Dyrt, sier noen, verd hver krone, sier andre. Nyt dem mens de er som ferskest sier vi.

GUIDE: Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

GUIDE: Aspargesoppskrifter La deg friste til å prøve en ny oppskrift med asparges

I vår kokebok finnes det i alt 193 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.

GUIDE: Slik lager du det perfekte koldtbordet

Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.

GUIDE: Drikke til koldtbordet Slik velger du det beste drikkefølget til  koldtbordet

Med så mange smaker som et koldtbord representerer må du velge drikkefølget med omhu.

GUIDE: Pizzaoppskrifter Hjemmelaget pizza er best

Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Se de gode oppskriftene her.

Lag en lekker italienskinspirert festmiddag

Ishavsrøye er både delikat og lekker i smaken, samt lett å tilberede. Som i denne oppskriften som passer perfekt på alle kvinners festdag.

Gi skreimiddagen et vårlig preg. Det får du skryt for

Vi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vin kan. Prøv denne lekre oppskriften i dag.

Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje

Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.

GUIDE: Drikke til torsk Slik finner du de beste vinene og ølene til torsk

Om du insisterer på rødvin til torsken, er det lurt å følge våre råd. Men det finnes også andre alternativer.

GUIDE: Oppskrifter med torsketunge, skrei, lever og rogn Skreimølje med ny vri

Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.

GUIDE: Oppskrifter med torsk og skrei Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene

Torsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.

GUIDE: Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her

Det er få retter som kan varieres så mye som nettopp supper. Her finner du oppskrifter og gode ideer.

GUIDE: Desserter til jul og nyttår De beste dessertene til den store festen

Her får du oppskrifter på dessertene som gjør festen virkelig minneverdig.

GUIDE: Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

GUIDE: Du bør absolutt prøve langtidssteking av juleribba

Lar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø svor.

Det er nå du skal bake ekte engelsk christmas cake, så får den godgjort seg til julaften

Denne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.

Her er det kvinnene som holder tradisjonene vedlike

Crossover og fusion er kanskje nyere begreper, men konseptet er like gammelt som menneskeheten. Siden tidenes morgen har folk på vandring tatt med seg teknikker, ingredienser og smakskombinasjoner. Få kjøkken har vært mer åpne for påvirkning utenfra enn det filippinske.

GUIDE: Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull Lag lammerull og sylteflesk sammen med venner

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler venner til juleverksted. God mat og drikke er kanskje aller viktigst.

GUIDE: Oppskrifter med gresskar Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Gresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.

Super høstferiemat - eller når du bare har det ekstra travelt

Må middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.

GUIDE: Oppskrifter til matpakken Slike matpakker blir garantert spist opp

Skolematen trenger ikke være svett brunost på myke knekkebrød. Vi gir deg de gode tipsene og oppskrifter på spennende matpakker.

GUIDE: Oppskrifter med skogsopp Prøv noen nye spennende oppskrifter med sopp

Skogssopp er en av naturens gaver til oss matglade. La deg inspirere av disse fristende oppskriftene og inviter til et høstens festbord.

GUIDE: Tips for en vellykket sopptur

Soppen har begynt å sprette opp fra skogbunnen. Her får du alle tipsene du trenger.

GUIDE: Oppskrifter med mais Fersk mais legger du rett på grillen

Om du ikke har muligheten til å delta på selvplukk av mais, finnes nyhøstet mais i grønnsaksdisken. Du kan legge den rett på grillen eller gjøre mer ut av måltidet. Mye god smak er belønningen.

GUIDE: Oppskrifter med blåskjell Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene

Ikke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .

GUIDE: Har du ikke prøvd grønnsaker på grillen, må du gjøre det nå

Med det enorme tilbudet av friske grønnsaker vi har nå, må vi rett og slett bruke mer av dem på grillen. Her er oppskriftene.

GUIDE: Oppskrift med makrell Restene blir best

Har du overskudd etter middagen med stekt makrell, har du et utgangspunkt for et enda bedre måltid, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag som får følge av like sommerlig drikke.

GUIDE: Slik lager du verdens beste majones til rekene

Ferske reker blir himmelske med hjemmelaget hvitløksmajones. Her får du to forskjellige oppskrifter på aioli.

GUIDE: Grillet aubergine bare må prøves

Følger du denne oppskriften, får du et grillfølge som fullstendig konkurrerer ut kjøttet. Slik blir ikke bare familiens vegetarianere glade, men også alle andre som vil kutte ned på kjøttinntaket..

GUIDE: Fyll gazpacho på en termos og du har pikniken klar

Gazpacho er genial i all sin enkelhet og anvendelighet. Prøv den som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken.

GUIDE: Oppskrifter med hval Nå er det på tide å teste ut nye hvaloppskrifter

Årets hvalkjøtt er på plass i fiskedisken og det utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt.

GUIDE: Godsaker du kan pakke med deg

Måltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.

GUIDE: Lei av den samme kyllingoppskriften? Her finner du garantert ny inspirasjon

Lurer du på hva du kan lage av de forskjellige delene av kyllingen? Apéritif gir deg de beste oppskriftene - alle med drikkeforslag.

GUIDE: Oppskrifter med egg Slik får du brukt opp alle eggene du har kjøpt inn

I påsken står egg øverst på innkjøpslisten. Vi gir deg tips til lettvinte eggeretter for såvel bypåske som fjellpåske.

GUIDE: Se alt det lekre du kan lage med appelsin

Vi har gjort et dykk ned i vår rikholdige kokebok og funnet disse fristende oppskriftene med appelsin.

GUIDE: Påskemenyen Her finner du alt du trenger for en vellykket påske

I den største påskemenyen på nettet finner du både oppskrifter, tips til innkjøp av mat og drikke samt til andre påskeforberedelser. Både for deg som skal ha hjemme- eller hyttepåske.

Med et så smaksrikt lammelår blir det fest

Velger du denne oppskriften til søndagsmiddagen, får du trampeklapp.

Slik blir svinefileten ekstra saftig

I dagens oppskrift bruker vi ytrefilet av svin, men du kan like godt velge indrefilet. Bare følg oppskriften, så blir resultatet som på bildet.

Fant 3991 artikler. Viser 1–50.

Til toppen