Berberisbær er en av flere ingredienser som spås en viktigere rolle i kjøkkenet og kostholdet. Som ellers preges av å gå i en enda grønnere (og altså surere) retning.
Du føler deg sunn bare ved å lage røren til de grønne pannekakene som trengs til denne supre resteretten. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet.
Få fiskeslag tar intense smaker like godt som kveite. I denne oppskriften er det sausen som har med seg alle smakene. Selv om ingredienslista er lang, er den rask å lage.
Ender du opp med en av disse for å ønske det nye året velkommen, får du både en veldig god champagne og ikke minst super valuta for pengene samtidig som alle er hyllevarer.
Alle har vel røykelaks og gravlaks i kjøleskapet i disse dager, avokado og brød som ikke lenger frister like mye. Ja, da har du det du trenger for et lite avbrekk fra julematen.
En bedre budsjettløsning enn denne cavaen som finnes i samtlige polutsalg og som overbeviser gang på gang, finnes ikke. Og det for bare 140 kroner. Dermed kan du være raus med serveringen.
Daiquiri fungerer som bare det i desembermørket når den får tilskudd av julekydder. Bartender Anne Maurseths forslag til juledrink lager du enkelt selv.
Ikke fordi den er det aller beste valget til julegrøten, men fordi den er har en egen evne til å tilpasse seg omgivelsene, månefasene og mottakerens sinnstilstand. Og så finnes den i absolutt alle polutsalg. Jul over hele landet med andre ord.