Bloody Maria

Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på denne Ukens drink. Skremmende god eller ei; dette er en drink du ikke kommer utenom denne helgen dersom du skal ut på halloween-fest.

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Bloody Mary er opprinnelig fra Harry's New York Bar i Paris. Den ble oppfunnet av bartenderen Pete Petoit på 1920-tallet, og drinken fikk raskt fotfeste i Paris. Petoit reiste tilbake til New York City på 1930-tallet og der introduserte han drinken som Red Snapper. Dette var Amerikas første Bloody Mary, men den ble lansert med gin da vodka var ukjent i Amerika på den tiden.
 
Og hva med navnet på drinken? Den tvilsomme æren tilfaller Mary Tudor, som var engelsk dronning og datter av Henrik VIII. Hun fikk utryddet mange protestanter i sin tid, derav kallenavnet Bloody Mary.
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Bloody Maria

Fremgangsmåte

Bygges i et highballglass med is.
Dryss salt (evt sellerisalt) og pepper på toppen.

Serveres med en selleristang i.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Til toppen