Dagens rett
Dagens rett for påsken 2013

Dagens rett for påsken 2013

Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du alle Dagens rett for påskens gleder og inspirasjon.
Redaksjonen
21 Mars 2013 - 01:59

Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for hele påsken.

Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.

Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Dagens rett for påsken 2013

Dagens rett - torsdag
21. mars 2013

Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag. [Les mer]

Dagens rett - fredag
22. mars 2013

Unn deg en sikkelig mettende biff smaksatt med deilige urter og marinade denne fredagen. [Les mer]

Dagens rett - lørdag
23. mars 2013

Alle elsker pakker, og i dag er det en skikkelig velsmakende pakke som er mye enklere enn det høres ut som vi serverer til middag. [Les mer]

Dagens rett - søndag
24. mars 2013

Det finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek. Snakk om perfekt avslutning på uken og en deilig begynnelse på påsken. [Les mer]

Dagens rett - mandag
24. mars 2013

Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken? [Les mer]

Dagens rett - tirsdag
25. mars 2013

Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - onsdag
26. mars 2013

Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage. [Les mer]

Dagens rett - skjærtorsdag
27. mars 2013

I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - langfredag
27. mars 2013

Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften. [Les mer]

Dagens rett - påskeaften
29. mars 2013

En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske. [Les mer]

Dagens rett - 1. påskedag
30. mars 2013

De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv. [Les mer]

Dagens rett - 2. påskedag
31. mars 2013

I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt. [Les mer]

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her.
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets 10 beste norske vinkart er kåret - vi snakker om verdensklasse

At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 
Dagens rett

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 

Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til svenskekystens stolthet Signum, til Georgia, Moldova og Cognac og finn ut hvorfor Mont d'Or er osten som smelter Norge - blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Årets 10 beste norske vinkart er kåret - vi snakker om verdensklasse

At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Eksklusiv smaking av engelske viner
Matkurs og vinkurs

Eksklusiv smaking av engelske viner

Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 
Dagens rett

Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare 

Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her