Gresk omelett med artisjokk, paprika og fetaost
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.
Fres artisjokkbiter og paprika i litt smør. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten.
La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.
Server varm med en god salat ved siden av.
Tips: I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Assyrtiko by Gaia Wild Ferment 2019
Hellas
Volum: 0.750 Pris: 265,00 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Pongrácz
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Basisutvalget -
84 Poeng
Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Lervig Perler for Svin Juicy IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 56,50 Basisutvalget -
87 Poeng
Geiranger Bryggeri Sur & Snasen
Norge
Volum: 0.330 Pris: 59,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Eik & Tid Krypto Råøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Bestillingsutvalget

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP