Kalvesauté
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Press sitronsaften over kjøttet, og la dette godgjøre seg ca. 10 minutter. Hakk hvitløk og surr denne i olje i en gryte.
Tilsett kjøttet og sjampinjong og brun det pent. Tilsett krydder, og slå over hvitvin og kraft.
Tilsett tomatene, og la alt stå og trekke ca. 15 minutter. Del asparges opp i biter, og tilsett dette i gryta.
Rør maisennamel ut i kaldt vann, og rør blandingen forsiktig inn i sautéen. La det koke opp, og rør inn en god skje smør til slutt.
Server gjerne med ristet brød og aioli.
Deilige oppskrifter med kalv
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 Poeng
BFM Abbaye de Saint Bon-Chien 2016
Sveits
Volum: 0.750 Pris: 259,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Ch. Panet 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 239,90 Basisutvalget -
90 Poeng
Anthill Farms Anderson Valley Pinot Noir 2015
USA
Volum: 0.750 Pris: 429,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Evening Land Seven Springs Gamay Noir 2015
USA
Volum: 0.750 Pris: 299,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Lisa Bunn Pinot Noir vom Löss trocken 2016
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 264,40 Bestillingsutvalget

