Kalvesauté

Endelig fredag - det er på tide å skjemme seg bort med en førsteklasses rett som er enkelt å lage.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kalvesauté

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

800 g
kalv, benfritt grytekjøtt
2 ts
estragon, hakket
1 ts
1 ts
pepper, grovmalt
4 ss
20 stk
6 dl
kalvekraft
4 ss
2 ss

Fremgangsmåte

Press sitronsaften over kjøttet, og la dette godgjøre seg ca. 10 minutter. Hakk hvitløk og surr denne i olje i en gryte.

Tilsett kjøttet og sjampinjong og brun det pent. Tilsett krydder, og slå over hvitvin og kraft.

Tilsett tomatene, og la alt stå og trekke ca. 15 minutter. Del asparges opp i biter, og tilsett dette i gryta.

Rør maisennamel ut i kaldt vann, og rør blandingen forsiktig inn i sautéen. La det koke opp, og rør inn en god skje smør til slutt.

Server gjerne med ristet brød og aioli.

Deilige oppskrifter med kalv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen