Kalvesauté

FremgangsmÄte
- Press sitronsaften over kjĂžttet, og la dette godgjĂžre seg ca. 10 minutter.
- Hakk hvitlĂžk og surr denne i olje i en gryte.
- Tilsett kjÞttet og sjampinjong og brun det pent. Tilsett krydder, og slÄ over hvitvin og kraft.
- Tilsett tomatene, og la alt stÄ og trekke ca. 15 minutter.
- Del asparges opp i biter, og tilsett dette i gryta.
- RÞr maisennamel ut i kaldt vann, og rÞr blandingen forsiktig inn i sautéen. La det koke opp, og rÞr inn en god skje smÞr til slutt.
- Server gjerne med ristet brĂžd og aioli.
Se flere spennende kalveoppskrifter her
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG