Lammekoteletter med siciliansk caponata
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skyll av saltet og tørk den med papir. Kutt så i grove treninger (2x2 cm). Fres dem i olivenolje i en kjele til lett brune, mens du lager de andre delene.
Vask og rens paprika, løk og stilkselleri. Kutt dem i grove terninger og stek det i en stekepanne til de begynner å bli brune. Ha deretter i kapers, eddik og sukker.
Bland alt sammen med grovhakkede tomater og aubergine i kjelen og la alt surre i 4-5 minutter. Serveres romtemperert.
Legg kotelettene oppå caponataen, hell stekesjyen over og server godt brød ved siden av.
Tips: Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 Poeng
Baladin Nora 75 cl
Italia
Volum: 0.750 Pris: 119,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Occhipinti SP 68 Rosso 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Testutvalget -
91 Poeng
COS Pithos Bianco 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 289,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
COS Pithos Rosso 2015
Italia
Volum: 1.500 Pris: 630,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Valdibella Isolano Cataratto Extra Lucido
Italia
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Valdibella Àgape Nerello Mascalese
Italia
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP