Det er stadig flere restaurantkunder som har vegetariske eller veganske ønsker for menyen. Det er lett å glemme at dette også gjelder for drikketilbudet. Her får du noen holdepunkter til hva du skal tenke på når du lager drikkemenyen.
Fra september har Fontalloro kvalifisert seg til fast hylleplass i 69 polutsalg og dens svært overbevisende lillesøster i samtlige pol i hele landet. Det er svært godt fortjent.
De fleste har en skvett gin, litt likør og boblevin for hånden. Men aller best blir drinken selvsagt med god champagne og aprikoslikøren som i oppskriften.
Begge disse vinene signert João Maria Cabral de Almeida er supre følger til krabbe, og ikke minst veldig mye vin for pengene, så her er det budsjettet som avgjør.
Frozen strawberry margarita er for mange sommerdrink nummer en. Og det er lett å forstå. Du får både en drink, herlig jordbærsmak og den avkjølende iskremfølelsen på samme tid.
De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst.
Denne rødvinen er noe av det beste du kan servere i sommerhalvåret når du skal ha både kompleksitet og eleganse i glasset. Det er all grunn til å rope hurra for Arianna Occhipinti.