Bransje - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Juni 2015 - 14:00

    Finn riktig sake til maten

    Kaori Ishii er Norges eneste sakesommelier og gir her gode råd om hvordan du velger riktig sake til maten.
    24. juni 2015
  • 23 Juni 2015 - 20:10

    153 flasker vin til 5 millioner

    Det er riktignok Mouton-Rothschild det er snakk om, men drøyt 32.000 kroner i gjennomsnitt per flaske er en høy sum.
    23. juni 2015
  • 23 Juni 2015 - 10:58

    Skru på musikk og få mer ut av måltidet

    Å kombinere mat og musikk fra samme land kan forsterke smakene. Som pasta og Puccini.
    23. juni 2015
  • 22 Juni 2015 - 10:46

    Positiv trend for yrkesfag

    Flere foreldre er positive til yrkesfag samtidig som søkningen til yrkesfagene nå øker.
    22. juni 2015
  • 19 Juni 2015 - 18:06

    Trondheim har Nordens beste bartender

    Jørgen Dons fra Trondheims-baren Raus skal konkurrere mot verdens bartenderelite i Sør-Afrika i september.
    19. juni 2015
  • 19 Juni 2015 - 17:49

    BrewDog-kranene er åpnet

    Oslo har fått et nytt øleldorado som helt ufrivillig skjuler seg bak en lett-å-knekke-navnekode.
    19. juni 2015
  • 17 Juni 2015 - 17:53

    Solgt på billigsalg

    I hvert fall gikk La Tache 1959 500 kroner under verditakst i den siste vinauksjonen.
    17. juni 2015