Bare navnet bifff i rød karri - eller Red Curry Beef - varmer godt. Navnet gjenspeiler imidlertid fargen i større grad enn kraften. Men alt har med doseringen å gjøre.
Saftige nakkekoteletter blir deg til del dersom du følger vårt middagstips. Gode grønnsaker får du også med, og hvor kraftig retten skal være justerer du selv.
Dagens forslag til gryterett er utrolig enkel å tilberede. Har du ikke alt i skapet allerede, kan du fint bytte ut noen av ingrediensene og lage din vri.
Det er marinaden med chili og honning som pensles på etter at fisken er stekt, som skaper susen her. Tilbehøret er en frisk relish av rødløk, ananas og ingefær samt kokt ris.
Det er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
Sjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
Kylling på thailandsk vis er det ingen tvil om at smaker godt. Lime og kokos spiller på lag, sammen med en hel masse spennende grønnsaker og urter. Og det viktigste er jo at det aller meste er ferske varer.
Pizza på en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke når den lages på det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig også å tenke på at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
Fiskefondue er ikke bare velsmakende, men også morsom rett å servere enten det er to eller flere til middag. Når du har kokt kraften, er dere klare til å spise.
Ishavsrøye er en fisk som egner seg svært godt for å stekes i panna. En kremet saus med smak av timian og dill er egentlig alt du trenger ved siden av.
Kveite er en eksklusiv råvare, så den må brukes etter hva budsjettet tåler. Masse smak til denne suppen får du ved å bruke fiskehodet som du får billig i fiskedisken.