Nyhet - Godbiter i pollisten - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 April 2007 - 02:01

    Rå rød muskelkraft på flaske

    Når de beste druene i Douro ikke brukes til portvin, ender de opp i noen veritable røde muskelbunter.
    12. april 2007
  • 29 Mars 2007 - 02:01

    Unikt til påskekosen

    Ta med ekstra god og sjelden cognac til peiskosen på hytta - eller hjemme - denne påsken.
    29. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 02:01

    Rent frukteliksir

    Rhônes søte viner kommer i skyggen av de tørre. Det er det ingen grunn til.
    15. mars 2007
  • 08 Mars 2007 - 02:01

    Australsk ikon på tilbud

    En av Australias mest ettertraktete viner produseres i etter forholdene ekstremt små kvanta. Og er nå billigere her enn down under.
    08. mars 2007
  • 01 Mars 2007 - 02:01

    Unik barolosjanse

    Baroloprodusenten Borgogno finnes i en lang rekke vellagrete årganger, og de som følger godt med kan få tak i ekstra edel vare.
    01. mars 2007
  • 22 Februar 2007 - 02:01

    Ekstremt vellagret

    Ukens godbit er en av de lengst fatlagrete vinene som er i salg.
    22. februar 2007
  • 15 Februar 2007 - 02:01

    Champagnebrunch med foie gras på toasten

    Dette er den ypperste luksus en sen vintersøndagsmorgen, spesielt når det serveres med en champagne som i tillegg til komplekse briochelignende aromaer også bringer inn modne søtlige frukttoner.
    15. februar 2007
  • 08 Februar 2007 - 02:01

    Unik sødme

    Denne godbiten er noe så sjelden som en søt vin av en av de tøffeste rødvinsdruene.
    08. februar 2007
  • 01 Februar 2007 - 02:01

    Spansk i internasjonal forkledning

    To nye spanske superviner vender ryggen til den nasjonale druearven.
    01. februar 2007
  • 25 Januar 2007 - 02:01

    Bordeaux goes to California

    Når bordeauxprodusenter beveger seg over dammen blir det ofte godt - og gjerne mer av alt de klarer å få til på hjemmebane.
    25. januar 2007
  • 18 Januar 2007 - 02:01

    Allsidige grenache

    Grenachedruen trenger kjærlighet, gode oppvekstvilkår og en streng hånd for å bli stor. Og da kan den vise seg fra mange sider.
    18. januar 2007
  • 11 Januar 2007 - 02:01

    Voksende chiantistjerne

    Ukens godbiter tilhører eliten innen chianti classico. Konsentrasjon og raffinement går hånd i hånd.
    11. januar 2007
  • 21 Desember 2006 - 02:01

    Bobler med karakter

    Skal du sikre deg champagne med virkelig karakter til nyttårsfeiringen, må du handle nå.
    21. desember 2006
  • 14 Desember 2006 - 02:01

    Julegavetips med merverdi

    Portvin er et sikkert valg for julegavene med flytende innhold. Med late bottled vintage slipper du unna med rundt to hundre kroner.
    14. desember 2006
  • 07 Desember 2006 - 02:01

    Viltets venner

    Châteauneuf-du-pape og Cornas er begge kilder til gode viltviner. Her er noen nye godbiter i pollista.
    07. desember 2006
  • 30 November 2006 - 02:01

    Ny dronning i Montalcino

    Donatella Cinelli Colombini og hennes kvinneteam leverer store brunelloer til fantasipriser.
    30. november 2006
  • 23 November 2006 - 02:01

    Prisgunstig amarone

    De beste amaronene er dyre, og enkelte av dem er skikkelig dyre. Men det er håp også under tre hundrelapper.
    23. november 2006
  • 16 November 2006 - 02:01

    Blodig godt

    Når syrah får blodsmak, er den i sitt ess. Spesielt nå når viltet finnes i store mengder i butikkene.
    16. november 2006
  • 09 November 2006 - 15:27

    Stor bragd med riesling

    Det er ingen lett oppgave å profilere seg som topprodusent fra et område som er mest kjent for å ha oversvømt markedet med sukkervannet Liebfraumilch.
    09. november 2006
  • 02 November 2006 - 02:01

    Spanskekongen

    Tempranillo er utvilsomt Spanias ukronte konge hva druer angår. Her er 10 godbiter fra Rioja, Ribera del Duero og Toro.
    02. november 2006
  • 26 Oktober 2006 - 02:00

    Kjølig frukt fra down under

    Det er ikke ofte nye vinregioner får en slik flying start som Pemberton. Årsaken er høy kvalitet og etter australske forhold små volum.
    26. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 02:01

    Sjeldenhet som bør prøves

    Denne madeiraen har tilnærmet perfekt balanse og er et funn for den som ikke er så glad i søte viner.
    19. oktober 2006
  • 12 Oktober 2006 - 02:01

    Sexy Burgund

    At en vin kan kalles sexy, er ikke alle umiddelbart enige i, men at ukens godbiter bidrar til sanselig beruselse, er uomtvistelig.
    12. oktober 2006
  • 05 Oktober 2006 - 02:01

    Kongelig fra Barbaresco

    Vellagret Barbaresco er ikke akkurat hverdagsmat i vårt hjemlige vinsortiment. Vi har imidlertid letet frem en 11 år gammel godbit som fortsatt tåler ytterligere år i kjelleren.
    05. oktober 2006
  • 28 September 2006 - 08:01

    Lekkert i Chianti-toppen

    En ekstra god chianti er som skapt for den norske høstmaten. Eller for noen års godgjøring i kjelleren.
    28. september 2006