Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 Juni 2014 - 11:00

    Nå skal grønnsaker og frukt på grillen

    Lei av å grille kjøtt? Da skal du prøve en av de 10 lekre oppskriftene med grønnsaker og frukt i hovedrollen.
    18. juni 2014
  • 18 Juni 2014 - 06:30

    Gordon Ramsay kommer til Trondheim

    Kokken som er like kjent for kjeftamentet sitt som maten han lager, skal bryne seg på trønderske råvarer i oktober.
    18. juni 2014
  • 14 Juni 2014 - 11:10

    Norsk spekeskinke i særklasse

    Nå trenger du ikke lenger velge italiensk eller spansk når du skal ha spekeskinke i toppklasse.
    14. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 14:10

    Fråts i frosne jordbærdrømmer

    Denne kaken kombinerer to av sesongens absolutte favoritter, nemlig iskrem og jordbær. Prøv denne sommerlige oppskriften.
    12. juni 2014
  • 12 Juni 2014 - 11:53

    Nypoteter skal spises med skallet på

    Knus potetene med gaffelen og du er svært så trendy, for potetene skal være uskrelte og ujevnt most. Prøv denne oppskriften.
    12. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 11:18

    Slik griller du sjømat

    Sjømat er supert å grille. Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien.
    06. juni 2014
  • 05 Juni 2014 - 14:00

    By på en nydelig rabarbrapai

    Rabarbra hører forsommeren til. Server denne friske, søte og sprø rabarbrapaien med smak av vanilje til kaffen eller som dessert.
    05. juni 2014
  • 03 Juni 2014 - 11:00

    Disse salatene må du prøve

    Salat kan både være tilbehør og fullverdig middag. Her får du 12 fristende oppskrifter.
    03. juni 2014
  • 29 Mai 2014 - 14:05

    Denne kaken skal ikke stekes

    En ostekake som denne er perfekt for sommerkjøkkenet. Du trenger bare kjølemuligheter. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
    29. Mai 2014
  • 28 Mai 2014 - 02:05

    Gjør noe nytt med grillkyllingen

    Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
    28. Mai 2014
  • 23 Mai 2014 - 19:13

    Bhoga er Gøteborgs nye nytelse

    Bhoga har etablert seg i Sverige-toppen etter at restauranten fikk sin første Michelin-stjerne tidligere i år.
    23. Mai 2014
  • 20 Mai 2014 - 11:16

    Gi fisken en forførende saus

    At Pernod bidrar til å stimulere forførelseskunsten, er ikke dokumentert. Det er heller ikke dens andre mytiske egenskaper, men noen dråper i sausen gjør i alle fall underverker.
    20. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 12:04

    Rødseien forbys

    Rødseielskere over hele landet er i harnisk etter at Mattilsynet ikke lenger tillater produksjon av denne tradisjonsfisken.
    12. Mai 2014
  • 12 Mai 2014 - 11:00

    Dette kjennetegner fenalår av høy kvalitet

    Til nasjonaldagen velger vi de beste råvarene, det gjelder selvsagt også fenalåret. Aller best er det når det er laget på gamlemåten.
    12. Mai 2014
  • 11 Mai 2014 - 13:24

    Spis som eidsvollsmennene

    Grunnloven feirer 200 år, og menyen som er utviklet i den anledning er godt egnet til å markere årets historiske 17. mai.
    11. Mai 2014
  • 10 Mai 2014 - 14:00

    17. mai-kakene til de minste

    Disse små søte kakene vil ikke bare glede festens minste, men også en utslitt russ og bestefar.
    10. Mai 2014
  • 08 Mai 2014 - 14:10

    Dette er Norges beste 17. mai-kake

    Med rød, hvit og blå farge tryller du fram denne storslagne kaken på nasjonaldagen. Oppskriften er utrolig enkel. Bare prøv.
    08. Mai 2014
  • 05 Mai 2014 - 11:51

    Våre beste oppskrifter med blåmuggost

    Den blå osten løfter smaken på en rekke retter. Prøv bare en av disse 14 smaksbombene fra vår kokebok.
    05. Mai 2014
  • 30 April 2014 - 17:55

    Denne kaken kan du ta med overalt

    Brownies er alltid populært å ha med seg på besøk eller på tur. Denne oppskriften med smak av valnøtter og karamell er ekstra god.
    30. april 2014
  • 26 April 2014 - 17:00

    De viktigste mattrendene i 2014

    Globalisering, smaksrikt for en liten penge, historien, renhet, enkelhet og naturlighet sammen med samvittighet og identitet er det som styrer mattrendene i år. Det skandinaviske er fortsatt hot.
    26. april 2014
  • 25 April 2014 - 02:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 24 April 2014 - 17:00

    Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubetinget suksess. Utvidelsen med street food-avdelingen har vist seg å bidra enda mer i samme positive retning.
    24. april 2014
  • 24 April 2014 - 14:10

    Bak luftige vannbakkels med smak av bringebær

    Disse kakene som heter profiteroles på fransk, er noen skikkelig deilige munnfuller. Følg oppskriften, så blir resultatet perfekt.
    24. april 2014
  • 21 April 2014 - 02:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 17 April 2014 - 14:10

    Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.
    17. april 2014