Grillmat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 Juni 2014 - 11:45

    Slik lager du den perfekte marinaden

    Vi har den geniale marinaden, du velger råvaren. Enten du foretrekker kylling, laks, svin eller tunfisk, fungerer denne oppskriften.
    08. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 11:18

    Slik griller du sjømat

    Sjømat er supert å grille. Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien.
    06. juni 2014
  • 08 Mai 2014 - 11:38

    Kylling er godt på grillen

    Kylling kan varieres i det uendelige, også som grillmat, mye takket være bruk av marinader. Her er gode oppskrifter på et vellykket møte mellom kylling og grill.
    08. Mai 2014
  • 21 April 2014 - 02:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 06 November 2013 - 12:30

    Mørt kjøtt på gammelmåten

    Noen ganger må man ta et skritt tilbake for å komme fremover. Det er nettopp det de har gjort på Centra Colosseum i Oslo.
    06. november 2013
  • 08 Juni 2013 - 03:00

    Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

    Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
    08. juni 2013
  • 07 Juni 2013 - 02:05

    Skal du fyre opp grillen i dag, lager du enkelt denne retten. Den slår nemlig aldri feil

    I dag frister vi deg med en lettvint oppskrift på grillmat. En rett alle kan lage og ikke minst liker.
    07. juni 2013
  • 11 Mai 2013 - 02:05

    Gi laksekotelettene en smaksrik omgang

    I denne oppskriften får laksekotelettene et enkelt, men veldig smaksrikt følge som også tilfredsstiller vegetariske behov. Prøv bare selv.
    11. Mai 2013
  • 10 Mai 2013 - 08:00

    Hva slags grill skal du velge?

    Her er en kjapp guide til de ulike grillene som finnes på markedet.
    10. Mai 2013
  • 02 Mai 2013 - 15:05

    Perfekt utstyr til grillen

    En god grillkokk har utstyret i orden! Les mer om hva du bør ha for hånden nå som grillsesongen er i gang for fullt.
    02. Mai 2013
  • 09 Mai 2012 - 05:00

    Grillsikkerhet

    Grillsesongen er i gang over hele det ganske land. Noen sikkerhetstips er viktig å ta med seg ut i varmen.
    09. Mai 2012
  • 10 Juli 2011 - 02:00

    Grillet pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

    Grillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.
    10. juli 2011
  • 16 Juni 2010 - 02:00

    By på en saftig biff med solid grønnsaksfølge som alt lages på grillen

    Fyr opp grillen og dette grillmåltidet er snart klart.
    16. juni 2010
  • 28 Mai 2010 - 02:00

    Når kyllingfilet serveres på denne måten, blir den ekstra god

    En kjapp tur på grillen og med saftig agurksalat og mykt nanbrød, gjør kyllingmiddagen uimotståelig. Du kan selvfølgelig også bruke stekepannen.
    28. Mai 2010
  • 29 Mai 2009 - 02:00

    Entrecôte er kanskje det beste du kan slenge på grillen

    Hvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
    29. Mai 2009
  • 20 Oktober 2008 - 02:00

    Slike spyd kommer du til å lage flere ganger

    Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
    20. oktober 2008
  • 15 Mai 2006 - 12:43

    Saftig kylling og kalkun fra grillen

    Kylling og kalkun er ikke bare magert, men først og fremst velegnet til å gi en smaksrik og saftig smaksopplevelse. Her er oppskriftene.
    15. Mai 2006
  • 03 Juni 2004 - 09:56

    Krydret lam på grillen

    Å marinere grillkjøttet selv er unnagjort på et kvarter kvelden i forveien. Prøv denne oppskriften.
    03. juni 2004
  • 03 Mai 2004 - 15:20

    Marinér det deilige hvite kjøttet

    En god marinade gjør godt kjøtt enda bedre. Hvitt kjøtt er spesielt velegnet fordi det er nøytralt i smak, og dermed ideelt til å smakssettes i alle retninger. Få med deg de deilige oppskriftene du kan benytte deg av når sommerens grillmiddager skal tilbe
    03. Mai 2004
  • 31 Juli 2003 - 17:55

    Hvitt kjøtt på grillen

    Begynner du å gå lei av å til stadighet grille fileter av okse eller lam? Fortvil ikke; det finnes nemlig gode alternativer, også i kjøttveien. Her gir vi deg mange flotte grilloppskrifter med kylling og kalkun, selvsagt nøye matchet med de riktige vinfor
    31. juli 2003
  • 14 Juli 2003 - 02:01

    Grillsnadder med kylling

    Over hele verden spises kylling, og akkurat det er lett å se på alle kylling-marinadene som finnes! Lag dine egne marinader med oppskriftene du får her, og fyr opp grillen. Vinforslag følger selvsagt med.
    14. juli 2003
  • 04 Juli 2002 - 11:15

    Denne retten ser veldig snill ut, men kan gjøres enda mer sinna

    For den kremete sausen demper chiliheten, og derfor kan du være ganske så raus. Slik blir også en hverdagslig lakse- eller ørretmiddag, noe du legger på minnet.
    04. juli 2002
  • 19 Juni 2002 - 11:50

    Grilltips til St. Hans og sommeren

    Nordmenn blir stadig mer avanserte på grillfronten. Nå er det gassgrill som er den desiderte bestselgeren. Det viktigste blir jo likevel råvarene du legger på grillrista, og varierte forslag til dette samt godt drikke får du her.
    19. juni 2002
  • 06 Juni 2001 - 16:15

    Grill en skikkelig filet

    Grill en skikkelig filet, marinerte lammekoteletter, noen saftige grillspydd, pølser med litt voksen smak, eller andre grilldelikatesser som du finner i butikken. Enkelt, raskt og bekvemt, og selvfølgelig forsyner Apéritif med vinforslag.
    06. juni 2001
  • 08 Mai 2001 - 22:31

    Den første grilldagen

    Noen griller pølser over bålet hele året, andre starter grillsesongen allerede i påsken, mens andre igjen venter til Sankthansaften. Når griller man egentlig første gang? Les videre for gode grilltips og vintilbehør.
    08. Mai 2001