Det er ikke alltid det er like lett å finne retter som små som store liker, men denne pølseformen er perfekt.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pølseform med purre
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
300
g
300
g
1
stk
0.5
ts
0.5
ts
30
g
Fremgangsmåte
Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.
Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper.
Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.
Serveres gjerne med salat.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Budweiser Budvar
Tsjekkia
Volum: 0.330 Pris: 31,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Meinklang Burgenland Red 2018
Østerrike
Volum: 3.000 Pris: 459,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Hansa IPA Ekstra Spesial
Norge
Volum: 0.500 Pris: 49,00 Basisutvalget -
90 Poeng
Dyre Gård Discovery Eplemost
Norge
Volum: 0.750 Pris: 75,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Klokk & Co NADA Pale Ale
Norge
Volum: 0.330 Pris: 26,90 Partiutvalget
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .