Gryte med tomat, kikerter og svinefilet

Fremgangsmåte
Del skinkebiffene i 8 biter. Varm oljen i en jerngryte og fres kjøttet på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
Tilsett tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.
Tips: Skinkebiff er medaljonger skåret fra ytrefilet av svin, så her kan du godt kjøpe en ytrefilet og dele den opp i skiver a 2 cm tykkelse hvor du deler hver skive i to.
Lær hvordan du koker din egen kraft her
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
90 POENG