Dagens rett for hele julen 2007

Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
Redaksjonen
01 Januar 2008 - 01:01

Hele menyen finner du her, så det er bare å velge ut dine favoritter. Ønsker du deg flere retter å velge blant, kan du selvsagt lete i vår store julemeny eller i seksjonen for Dagens rett. Eller hva med å søke i Apéritifs kokebok (enkelt søk eller utvidet søk).
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Dagens rett - fredag
Ovnsbakt ribbe
Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker. Prøv den du også.

Dagens rett - lørdag
Bakt Norsk kveite med agurksalat
En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk!

Dagens rett - lille julaften
Risgrøt
Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år?

Dagens rett - julaften
Juleribbe
Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt, på video! Riktig God Jul!

Dagens rett - 1. juledag
Juletapas
Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet.

Dagens rett - 2. juledag
Pinnekjøtt
I dag venter vestlandets stolthet deg. Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!

Dagens rett - torsdag
Lutefisk
Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!

Dagens rett - fredag
Reinsdyrmedaljong
Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.

Dagens rett - lørdag
Dampet kveite med lime- og kaperssaus
Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker, kveita.

Dagens rett - lørdag
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken. Se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!

Dagens rett - nyttårsaften
Nyttårsaftens festmeny 2007
Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant. Som alltid får du gode drikkeforslag til!
 
Årets største festdag fortjener like lekre retter. Nedenfor får du et knippe deilige retter å velge mellom.
 
God mat fortjener så klart godt drikke, og alle rettene kommer selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
 
 
Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

Dagens rett - 1. nyttårsdag
Marinert matjessild med grillet paprika
Nytt år og nye forsetter, vi starter det nye året med en deilig fiskerett.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her