Fiskeburger

Burger er lettvint og godt, men hvorfor skal det alltid benyttes kjøtt mellom skivene? Vi gir deg her et godt tips på hvordan fisk med fordel kan benyttes i retter som dette. Drikkeforslag følger med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Kjetils beste fiskeburger

Fremgangsmåte

Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet.  Rør inn den iskalde melken, litt om gangen. Ha i potetmelet til slutt sammen med finhakket løk, gressløk og pepper.

Ta litt kaldt vann på hendene og form store litt flate kaker. Stek seikakene på middels varm panne.

Legg et salatblad i hamburgerbrødet, seikaken over og så sylteagurk, tomat, løk, ketchup eller dressing. Bruk det du liker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen