Dagens rett

Grillspyd med nakkekotelett og ananas

Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.

Mange av oss forbinder grilling med sol og sommer, og det er ikke minst utrolig sosialt.
 
I dag har vi benyttet en urt som ikke er like vanlig over alt i landet, nemlig salvie, men den gir en fantastisk god smak til de fleste kjøttretter.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grillspyd med nakkekotelett og ananas

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

1 stk
potte frisk salvie/ 24 blader
1 ts

Fremgangsmåte

Skjær beinet av nakkekotelettene og del kjøttet i 2x2 cm store biter. Dryss over salt og pepper.

Skjær skallet av ananasen med en kniv, skjær den i to og fjern kjernen. Del ananasen i like store biter som kjøttet.

Tre på grillspydene kjøtt, ananas og salvie - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!

Grill spydene på sterk varme ca 3-4  minutter på hver side.

Bruk gjerne ferdigmarinerte nakkekoteletter, eller lag en marinade selv .

Server gjerne med en god potetsalat , en frisk grønn salat og hvorfor ikke noen gode grillsauser .

Tips: Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge i vann i en halvtime først, slik at de ikke tar fyr eller blir altfor svidd.

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen