Dagens rett

Honningstekte medisterboller med couscous

Tjuvstart på juledelikatessene med denne lynraske og smakfulle retten.

Det er ingen grunn til ikke å begynne å ta for seg av julespesialitetene som fyller butikkhyllene, og denne retten er både velsmakende og enkel å lage.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Honningstekte medisterboller med couscous

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Couscous
2.5 dl
2.5 dl
120 g
tørket frukt i små biter

Fremgangsmåte

Lag små boller av farsen og stek dem over middels varme i margarin.

Tilsett honning når bollene har fått stekeskorpe. Stekes i 8 minutter til de er gjennomstekte.

Couscous:
Kok opp vann med buljongterning, margarin, tørket frukt og kanel.

Ta kjelen vekk fra platen og hell i couscousen. La det stå å svelle i 5 minutter under lokk. Rør godt.

Prøv noen av disse deilige rettene med julepålegget

Tips: Honning og tørket frukt gir ikke bare julesmak på maten. Tankene dine vil fort vandre mot eksotiske strøk.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen