Kalv i gressløksaus

Fremgangsmåte
Skrell og hakk sjalottløk og la surre i smør i en kjele.
Hell over fløte og kraft. Kok opp til væsken tykner, det kan ta litt tid men sausen blir best om den får småsurre slik.
Smak godt til med nykvernet pepper og salt.
Dryss salt og pepper på kjøttet og brun det raskt på alle sider i stekepannen ved sterk varme i olivenolje.
La ettersteke i ovnen ved 180 grader C, 5-10 minutter til kjøttet er rosa inni. La kjøttet "hvile" og skjær i skiver like før servering.
Server med smørdampede grønnsaker og gode mandelpoteter er herlig til.
Deilige oppskrifter med kalv
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 220.40 kr Bestillingsutvalget83 POENG
-
86 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG