KjĂžttboller til tapas

FremgangsmÄte
- Bland egg, salt og pepper godt inn i kjÞttdeigen. SkjÊr chorizo i smÄ biter.
- Bland pÞlse, fetaost og urter forsiktig inn i kjÞttdeigen. Form deigen til smÄ boller i hÄnden ved hjelp av en skje og vann.
- Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
- La de ettersteke pÄ svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.
Server med en sterk tomatsaus , paprikasalat og gode poteter . Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter ogsÄ ?
Her finner du alt du trenger for Ă„ lage skikkelig gode tapas
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG