Sats på denne pastaretten og du vil ikke angre

I dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.

Har du gått deg vill i alle de forskjellige pastatypene som finnes og hva de brukes til? Fortvil ikke - alt du ønsker å vite om pasta finner du her hos Apéritif.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kremet pasta med reker og cherrytomater

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken.

Fres løken i olje et par minutter. Tilsett créme fraîche, vann og chilipasta. Rør om og la sausen koke i ca. 5 minutter. Tilsett mer vann dersom sausen blir for tykk.

Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.

Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over.

Dryss over rikelig med hakkede urter like før servering. Godt brød hører med.

TIPS: Du kan bytte ut rekene med kylling eller laks. Eller tunfisk fra boks.
 

De beste pastaoppskriftene finner du her

 

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Anders Martinsen fotografer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen